Eva Garden meikkauspalvelut

Eva Garden on moderni ja dynaaminen ammattilaissarja sekä ammattilaisten tarpeisiin, sekä asiakkaille jotka rakastavat kauneutta ja arvostavat laadukkaita ja toimivia tuotteita.

Tuotteissa käytetään luonnon raaka-aineita, mineraaleja kasviuutteita ja luonnonvahoja. Korkealaatuisissa tuotteissa yhdistyvät ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen helppoon meikkien tekoon ja käyttöön.

Tuotteiden korkeaa laatua arvostavat ammattilaiset ja asiakkaat joille jokapäiväinen kauneus tuo iloa. Sarjan menestys perustuu jatkuvaan korkeatasoiseen tutkimus ja kehitystyöhön. Eva Gardenin ammattilaistuotteita myyvät kauneusalan ammattilaiset. Me Neo Hiushuoneessa teemme kaikki meikit asiakkaille Eva Gardenin meikeillä, sekä meillä on myynnissä sarjan upeat tuotteet. Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan ja tutustumaan sarjan tuotteisiin, opastamme sinua mielellämme löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet ja sävyt. Sarjasta löytyy myös laadukkaat siveltimet joilla onnistut varmasti.

Järjestämme myös meikki-iltoja asiakkaillemme. Yksityisopetus 90e/h. Jos haluat kerätä ystävä/työporukan kasaan ja tulla yhdessä meikki-iltaan, ota yhteyttä meihin niin räätälöimme juuri teille sopivan ratkaisun.

 

Hinnasto