Palvelut

Palvelukonseptiimme sisältyy erittäin kattava valikoima erilaisia parturi- ja kampaamopalveluita niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Ammattitaitoiset kampaajamme seuraavat jatkuvasti trendejä, jotta voimme aina ehdottaa asiakkaillemme ajankohtaisia ideoita mm. hiusten leikkauksen tai värjäyksen osalta. Palveluvalikoimaamme sisältyy kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi erilaisia meikkaus- ja kauneudenhoitopalveluja.

 

Leikkaukset

Kun tulet hiustenmuotoiluun meille, teemme aluksi konsultaation, jossa kartoitamme ja kuuntelemme toiveitasi, ehdotamme uutta mallia tarvittaessa ja neuvomme minkä tyylinen hiusmalli sopisi juuri sinulle.

Lue lisää

 

Hiustenvärjäykset

Ammattitaitoinen henkilökuntamme osallistuu säännöllisesti alamme koulutuksiin. Kouluttaudumme säännöllisesti, jotta olemme ajantasalla vaihtuvissa trendeissä, hakeaksemme inspiraatiota ja innostusta työhömme, oppiaksemme uusista tekniikoista, sekä ymmärtääksemme väreistä ja kemiasta, jotta voimme värjätä hiuksiasi turvallisesti alamme parhaimmilla hiusväreillä.

Lue lisää

 

Kampaukset

Oli juhlasi luonne mikä tahansa, meiltä saat kampauksen toiveidesi mukaan. Olet lämpimästi tervetullut kampauskonsultaatioon.

Lue lisää

 

Pidennykset

Teemme sinetti- sekä teippipidennyksiä. Halutessasi uudistaa tyylisi, voimme toteuttaa Sinulle hiustenpidennyksen, jolla saat nopeasti muutettua ulkonäköäsi ilman, että joudut odottamaan hiusten luonnollista kasvuaikaa.

Lue lisää

 

Eva Garden meikkauspalvelut

Eva Garden on moderni ja dynaaminen ammattilaissarja sekä ammattilaisten tarpeisiin, sekä asiakkaille jotka rakastavat kauneutta ja arvostavat laadukkaita ja toimivia tuotteita.

Lue lisää

 

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä mille tahansa alueelle vartalossa. Samalla se kuorii ihosta kuolleen ihosolukon tehden ihosta silkin pehmeän.

Lue lisää

 

DMK Skin Revision kasvohoidot

DMK Skin Revision ihonhoitomenetelmä tarjoaa tehokkaan uudistamisohjelman, joka sopii kaikille iästä tai ihon kunnosta riippumatta. DMK-konsepti perustuu RRPMvaiheisiin REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTAIN eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS ja YLLÄPITO. Tarkoituksena on siis palauttaa tasapaino ja saada iho jälleen toimimaan optimaalisesti.

Lue lisää

 

Manikyyrit

Ethän unohda hoitaa käsiäsi? Kädet ovat kuitenkin aina esillä ja näin joutuvat altistumaan erilaisille rasituksille jatkuvasti. Manikyyrissä hoidetaan kynnet ja tarpeen mukaan räätälöidään mitä juuri sinun kätesi kaipaavat. Ihanaa hemmottelua kuiville käsille saa vielä parafiininaamiolla.

Lue lisää

 

Jalkahoidot

Jalat jäävät usein vähemmälle huomiolle vaikka jalat hoitoa ja hemmottelua juuri kaipaavatkin. Räätälöidään jalkahoito juuri sinun jaloillesi sopivaksi. Perusteellisemmassa jalkahoidossa kuoritaan jalkojen iho ihanalla öljykuorinnalla, hoidetaan kynnet, poistetaan kovettumat ja lopuksi kevyt hieronta sekä lakkaus.

Lue lisää

 

Ripsienpidennykset

Käytetään joko klassisia kuituja jotka asennnetaan yksi kuitu yhteen omaan ripseen tai volyymikuituja joita laitetaan 2- 6 kuitua yhteen omaan ripseen. Normaalisti volyymiripset ovat monta kertaa tuuheammat kuin klassiset ripsienpidennykset. Volyymiripsikuidut ovat todella ohuita verrattuna klassisiin kuituihin. Siksi ne näyttävät todella luonnollisilta, varsinkin silloin kun tehdään arkeen sopivat pienemmän volyymin ripset.

Lue lisää

 

Yumi Lashes- ripsien kestotaivutus

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille sillä se korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Lue lisää

 

Hinnasto