Palvelut

Palvelukonseptiimme sisältyy erittäin kattava valikoima erilaisia parturi- ja kampaamopalveluita niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Ammattitaitoiset kampaajamme seuraavat jatkuvasti trendejä, jotta voimme aina ehdottaa asiakkaillemme ajankohtaisia ideoita mm. hiusten leikkauksen tai värjäyksen osalta. Palveluvalikoimaamme sisältyy kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi erilaisia meikkaus- ja kauneudenhoitopalveluja.

 

Leikkaukset

Kun tulet hiustenmuotoiluun meille, teemme aluksi konsultaation, jossa kartoitamme ja kuuntelemme toiveitasi, ehdotamme uutta mallia tarvittaessa ja neuvomme minkä tyylinen hiusmalli sopisi juuri sinulle.

Lue lisää

 

Hiustenvärjäykset

Ammattitaitoinen henkilökuntamme osallistuu säännöllisesti alamme koulutuksiin. Kouluttaudumme säännöllisesti, jotta olemme ajantasalla vaihtuvissa trendeissä, hakeaksemme inspiraatiota ja innostusta työhömme, oppiaksemme uusista tekniikoista, sekä ymmärtääksemme väreistä ja kemiasta, jotta voimme värjätä hiuksiasi turvallisesti alamme parhaimmilla hiusväreillä.

Lue lisää

 

Kampaukset

Oli juhlasi luonne mikä tahansa, meiltä saat kampauksen toiveidesi mukaan. Olet lämpimästi tervetullut kampauskonsultaatioon.

Lue lisää

 

Eva Garden meikkauspalvelut

Eva Garden on moderni ja dynaaminen ammattilaissarja sekä ammattilaisten tarpeisiin, sekä asiakkaille jotka rakastavat kauneutta ja arvostavat laadukkaita ja toimivia tuotteita.

Lue lisää

 

Hinnasto