Henkilökunta

PÄIVI

Olen Päivi Pellikka, Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva iloinen sisupussi parturi-kampaaja ja meikkaaja.

Minulla on taustalla 20 vuoden yrittäjyys Neo Hiushuoneen omistajana ja vetäjänä. Lisäksi olen ollut omistajana Katjamariateam -parturikampaamossa, jonka kollegani kanssa myimme muutama vuosi sitten. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että haluan edelleen uudistua yrittäjänä ja haaveillut erilaisesta konseptista tälle ihanalle työlle.

Hotel Mestarin konseptissa olen mukana omalla upealla parturikampaamollani muiden alojen huippuosaajien mestaritiimissä. Minun unelmani on nimenomaan jakaa oma panokseni muiden kunnianhimoisten, iloisten ja ahkerien ammattilaisten kanssa.

Minulle on aina ollut tärkeää ajan hermolla pysyminen ja kouluttautuminen, joten koulutan itseäni jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomailla. Koulutuksista saan uusia ideoita ja innostusta työhöni asiakkaiden palvelemiseen.

Työtäni teen suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Kaikkein palkitsevinta minulle on asiakkaan iloinen ja innostunut hymy nähdessään työni tulokset, sillä juuri se antaa minulle uutta potkua palvella vielä paremmin asiakkaitani.

Neo Hiushuone edustaa vahvaa ammattitaitoa, valoa, uudistumista ja iloa. Lämpimästi tervetuloa!