Henkilökunta

PÄIVI

Olen Päivi Pellikka, Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva iloinen sisupussi parturi-kampaaja ja meikkaaja.

Minulla on taustalla 20 vuoden yrittäjyys Neo Hiushuoneen omistajana ja vetäjänä. Lisäksi olen ollut omistajana Katjamariateam -parturikampaamossa, jonka kollegani kanssa myimme muutama vuosi sitten. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että haluan edelleen uudistua yrittäjänä ja haaveillut erilaisesta konseptista tälle ihanalle työlle.

Olen joskus miettinyt, että olisi mahtavaa työskennellä oman tyttären kanssa samassa liikkeessä, tehden tätä ihanaa ammattia. Niin asiat sitten etenivät, että opetan Keudassa opiskelevaa tyttöäni oppisopimuksella omassa liikkeessäni. Hiusalan opettajan rooliin hyppääminen ei ollut mitenkään itsestäänselvää. Otan tämän haasteen vastaan suurella kunnianhimolla ja peräänantamattomuudellani . Opettajana olen varsin vaativa ja tyttö varmasti tiesi mitä kivenkovaan halusi .

Minulle on aina ollut tärkeää ajan hermolla pysyminen ja kouluttautuminen, joten koulutan itseäni jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomailla. Koulutuksista saan uusia ideoita ja innostusta työhöni asiakkaiden palvelemiseen.

Työtäni teen suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Kaikkein palkitsevinta minulle on asiakkaan iloinen ja innostunut hymy nähdessään työni tulokset, sillä juuri se antaa minulle uutta potkua palvella vielä paremmin asiakkaitani.

 

ALEXANDRA

Olen Alexandra Pellikka kotoisin Espoosta.

Olen Neossa ensimmäistä vuotta oppisopimuksella parturi -kampaajan ammattiin. Olen pienestä pitänen ollut mukana Neossa. Ensin leikkien, myöhemmin tehden läksyjä ja sen myötä autoin paljon siivouksissa ja ihan parasta lempipuuhaani oli, kun sain sekoittaa ja mitata värejä.

Pienien koukeroiden kautta tämä ammatti alkoi tuntua juuri siltä mihin haluan kouluttautua. Tässä ammatissa on ihanaa nähdä iloinen asiakas ja tämä kokonaisvaltainen kauneus alalla. Päivämme positiivinen iloinen ilmapiiri on huippua.

 

 

Neo Hiushuone edustaa vahvaa ammattitaitoa, valoa, uudistumista ja iloa. Lämpimästi tervetuloa!