Henkilökunta

 

PÄIVI

Olen energinen iloisen pirteä pohjoiskarjalainen neito syntyisin Kesälahdelta. Kesälahden ylä-asteella kiinnostun kampaaja-alasta käydessäni paikallisella kampaajalla. Aloitin heti peruskoulun jälkeen 3 vuotta kestävän parturi -kampaajakoulun Savonlinnassa, jonka jälkeen tein töitä Savonlinnassa 2 vuotta palkallisena. Mutta koko ajan mielessäni oli isommat puitteet toteuttaa tätä ammattia.

Muutin 1991 Helsinkiin ja työskentelin täällä 4 vuotta palkallisena, mutta mielessäni oli koko ajan keksiä jotain uutta hohtoa työhöni. Aloitinkin sitten 1996 yrittäjätaipaleeni tuolivuokralaisena ja se oli mahtavaa, mutta taasen mielessäni pyöri jotain uutta. Vuonna 2003 perustin sitten ensimmäisen oman kampaamoni Neo Hiushuoneen Kamppiin.

Minulle on aina ollut tärkeää ajan hermolla pysyminen ja kouluttautuminen, joten koulutan itseäni jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomailla. Koulutuksista saan uusia ideoita ja innostusta työhöni asiakkaiden palvelemiseen. Työtäni teen suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Kaikkein palkitsevinta minulle on nähdä iloinen ja innostunut hymy asiakkaalla poislähtiessään, sillä juuri se antaa minulle sitä uutta potkua palvella vielä paremmin asiakkaita.

 


 

JENNI

Olen vuonna 2008 valmistunut kolmekymppinen parturi-kampaaja Helsingistä. Ala on erityisen lähellä sydäntäni sen sosiaalisuuden ja luovuuden vuoksi. Onnistuminen omassa työssä ja innokkuus omaa työtä kohtaan sekä asiakkaat motivoivat. Uskon oman innostuneisuuden ja positiivisen asenteen kantavaan voimaan, joka tekee jokaisesta työpäivästä mukavan.

Pidän niin värjäyksistä kuin leikkauksistakin ja siitä, että saan luoda uutta ja kaunista. Että omalla työlläni, voin saada asiakkaan tuntemaan olonsa erityiseksi ja iloiseksi sekä rauhoittumaan hetkeksi hektisessä arjessa. On suuri ilo palvella juuri sinua, yhdessä saamme varmasti parhaat puolesi esiin!

 


 

VIIVI

Olen iloinen ja rempseä Savon tyttö, joka piti haaveestaan kiinni. Valmistuin kosmetologiksi Kuopiossa vuonna 2008. Pikkutytöstä asti tiesin, mitä haluan isona tehdä. Minusta tulee kosmetologi, ei mitään muuta. Piste. Yläasteella opo käski unohtaa minun haaveeni valmistua kosmetologiksi ja käski ammatinvalintapsykologille sanoen, että en koskaan tule työllistämään itseäni tällä alalla. No, hei tässä ollaan! Onneksi pidin unelmastani kiinni ja nyt saan tehdä työtä, jota rakastan. Työtä, joka ei tunnu työltä.

Vuoden 2009 keväällä muutin töiden perässä Helsinkiin ja kuuden vuoden työkokemuksen jälkeen 2015 keväällä ryhdyin yrittäjäksi ja pääsin Neon mahtavaan tiimiin mukaan. Nyt rakastan työtäni vielä hiukan enemmän kuin ennen!