Pidennykset

Haaveiletko hiustesi olevan paksummat/tuuheammat tai pidemmät?

Haaveiletko paksuista latvoista tai upeasta näyttävästä kampauksesta? Olet lämpimästi tervetullut veloituksettomaan konsultaatioon, jossa saat tarkan hinta-arvion sekä suunnitelman joka sopii juuri sinun hiuksillesi.

Ammattitaidolla valitsemme juuri sinulle parhaiten sopivan kiinnitystavan, joko teippi tai sinettihiuksesta.

Sinettitekniikalla hiukseen saa lisättyä hienostuneen huomaamattomia raitoja, tai sillä voi toteuttaa unelmasi pitkistä ja paksuista hiuksista. Konsultaatiossa katsomme sinulle juuri sopivan tekniikan ja hiusmäärän. Sinettihius kestää hiuksessa oikein hoidettuna 2,5-4kk jonka jälkeen se poistetaan. Sinettipidennyksen voi halutessaan laittaa poiston yhteydessä uudelleen. Sinettipidennyksessä laitetaan aina uudet sinettihiukset uusittaessa tilalle.

Teippipidennyksessä teippinauhaa voi käyttää useita kertoja uudestaan. Nosto ja huolto tehdään n.6-8 vkn välein. Teippipidennyksellä voi tehdä nopeita tuuhennoksia ja pidennyksiä. Huollossa Teippihiuksesta poistetaan vanhat teipit ja uusitaan. Näin samaa hiusta voi käyttää useita kertoja, jos sitä on hoidettu oikein ja se on hyvässä kunnossa.

Opastamme konsultaatiossa sinua hoitamaan pidennystäsi oikein ja oikeilla tuotteilla. Suurimman ilon saat uusista hiuksistasi ja pidennyksistäsi, kun sitoudut hoitamaan niitä oikein ja käyttämään niille sopivia tuotteita.

 

Hinnasto