Henkilökunta

päivi

Päivi

Olen energinen iloisen pirteä pohjoiskarjalainen neito syntyisin Kesälahdelta. Kesälahden ylä-asteella kiinnostun kampaaja-alasta käydessäni paikallisella kampaajalla. Aloitin heti peruskoulun jälkeen 3 vuotta kestävän parturi -kampaajakoulun Savonlinnassa, jonka jälkeen tein töitä Savonlinnassa 2 vuotta palkallisena. Mutta koko ajan mielessäni oli isommat puitteet toteuttaa tätä ammattia. Muutin 1991 Helsinkiin ja työskentelin täällä 4 vuotta palkallisena, mutta mielessäni oli koko ajan keksiä jotain uutta hohtoa työhöni. Aloitinkin sitten 1996 yrittäjätaipaleeni tuolivuokralaisena ja se oli mahtavaa, mutta taasen mielessäni pyöri jotain uutta. Vuonna 2003 perustin sitten ensimmäisen oman kampaamoni Neo Hiushuoneen Kamppiin. Minulle on aina ollut tärkeää ajan hermolla pysyminen ja kouluttautuminen, joten koulutan itseäni jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomailla. Koulutuksista saan uusia ideoita ja innostusta työhöni asiakkaiden palvelemiseen. Työtäni teen suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Kaikkein palkitsevinta minulle on nähdä iloinen ja innostunut hymy asiakkaalla poislähtiessään, sillä juuri se antaa minulle sitä uutta potkua palvella vielä paremmin asiakkaita. Uusia tuulia ja haasteita toi mukanaan vuonna 2011 kollegani Minna Makkosen kanssa perustamani parturi-kampaamo Katjamariateam Ratakadulle. Palvelen asiakkaita Katjamariassa yhden päivän viikossa ja muun ajan teen töitä Neossa.

Satu

Olen Satu, iloinen, reipas, sosiaalinen ja spontaani hiusalan ammattilainen. Valmistuin parturi-kampaajaksi 1997 Kokkolan ammattioppilaitoksesta. Olen työskennellyt parturi-kampaajana monipuolisesti myös ulkomailla. Ylläpidän osaamistani säännöllisesti kurssein ja koulutuksin. Työssäni olen teknisesti taitava, tarkka ja minulla on visuaalista silmää. Leikkaan ja värjään mielelläni trendikkäitä hiusmalleja. Luon asiakkaalle sopivan, persoonallisen tyylin toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. Hyväkuntoiset ja klassisen kauniit hiukset ovat lähellä sydäntäni. Loihdin myös kauniit kampaukset niin arkeen kuin juhlaan. Äidinkieleni on suomi, mutta työt onnistuvat myös englanniksi. Lämpimästi tervetuloa!

Menja

Olen Helsingin kautta hämeenlinnalaistunut turkulainen, jonka ainoa toive pienestä asti oli tulla kampaajaksi. Kun olin pikkutyttö, kummisetäni pitkähiuksinen vaimo joutui aina tavatessamme ”salonkini asiakkaaksi”, halusi tai ei, sillä rakastin yli kaiken niiden pitkien hiusten kampaamista. Mutkien kautta päädyin vihdoin opiskelemaan unelma-ammattiini aikuisiällä ja valmistuin 2005 Turun Ammatti-instituutista parturi-kampaajaksi. Päivääkään en vaihtaisi pois, vaikka kiviäkin on tiellä ollut. Värjääminen ja leikkaaminen ovat mielipuuhaani, mutta teen myös kampauksia, teippipidennyksiä, permanentteja ja ripsien ja kulmien värjäystä. Kouluttaudun jatkuvasti pystyäkseni tarjoamaan asiakkailleni uusimmat ideat leikkauksiin ja värjäyksiin. Työn hienoimpia puolia on päästää oma luovuus valloilleen ja toteuttaa huimiakin värjäyksiä. Olen suorittanut mm. neljä Värimestari-koulutusta ja tulossa on Leikkausmestari-koulutus syksyllä 2015. Vapaa-ajalla ajelen moottoripyörällä mieheni kanssa ja käyn salilla ja puuhailen puutarhahommissa kotona.

Jani

Kouluttauduin aikuisiällä sukulaisteni innoittamana parturi-kampaajaksi 2004. Vuosia tällä alalla on kertynyt yli 10 vuotta. Olen kokeillut oman liikkeen pyörittämistä, mutta tulin siihen lopputulokseen, että vuokratuoli on minun juttuni. Olen toiminut alalla myös freelancer-kouluttajana. Tykkään luoda asiakkailleni heille sopivia lookeja niin väreissä kuin leikkauksissakin. On ihanaa nähdä, kun asiakas lähtee tuolistani hymyssä suin tyytyväisenä. Värjäysten ja leikkausten lisäksi teen hiustenpidennyksiä sineteillä, teipeillä ja mikroringeillä.

Jenni

Olen vuonna 2008 valmistunut kolmekymppinen parturi-kampaaja Helsingistä. Ala on erityisen lähellä sydäntäni sen sosiaalisuuden ja luovuuden vuoksi. Onnistuminen omassa työssä ja innokkuus omaa työtä kohtaan sekä asiakkaat motivoivat. Uskon oman innostuneisuuden ja positiivisen asenteen kantavaan voimaan, joka tekee jokaisesta työpäivästä mukavan. Pidän niin värjäyksistä kuin leikkauksistakin ja siitä, että saan luoda uutta ja kaunista. Että omalla työllään voi saada asiakkaan tuntemaan olonsa erityiseksi ja iloiseksi sekä rauhoittumaan hetkeksi hektisessä arjessa. On suuri ilo palvella juuri sinua, yhdessä saamme varmasti parhaat puolesi esiin!

Anu

Olen iloinen ja rempseä Savon tyttö, joka piti haaveestaan kiinni. Valmistuin kosmetologiksi Kuopiossa vuonna 2008. Pikkutytöstä asti tiesin, mitä haluan isona tehdä. Minusta tulee kosmetologi, ei mitään muuta. Piste. Yläasteella opo käski unohtaa minun haaveeni valmistua kosmetologiksi ja käski ammatinvalintapsykologille sanoen, että en koskaan tule työllistämään itseäni tällä alalla. No, hei tässä ollaan! Onneksi pidin unelmastani kiinni ja nyt saan tehdä työtä, jota rakastan. Työtä, joka ei tunnu työltä. Vuoden 2009 keväällä muutin töiden perässä Helsinkiin ja kuuden vuoden työkokemuksen jälkeen 2015 keväällä ryhdyin yrittäjäksi ja pääsin Neon mahtavaan tiimiin mukaan. Nyt rakastan työtäni vielä hiukan enemmän kuin ennen!

juha

Juha

Olen valmistunut vuonna – 93 meikkaaja-maskeeraajaksi, mitä ennen olin jo opiskellut kosmetologiksi. Oltuani maskeeraajana drag show- ryhmässä, palasi halu laittamaan hiuksia. Opiskelin oppisopimuksella ja valmistuinkin parturi-kampaajaksi vuonna – 97. Valmistuttuani tein kuvauksia monille eri studioille ja myös ulkomaan kuvauskeikkoja jopa Dominikaaniseen asti.
Olen innostunut aina kaikesta uudesta ja pääsinkin töihin MTV 3:lle maskiin ja samaan aikaan tein töitä myös kampaamossa. Halu mennä eteenpäin hiuspuolella vei minut freelance- kouluttajaksi Wellalle noin 4 vuoden ajaksi.
Olen tehnyt kaikkea teatterista tv-työhön sekä erilaisia näytöksiä ulkomaita myöten. Ala on kiinnostava, koska aina tulee uutta meikeissä ja hiuksissa. Ja näiden uusien asioiden jakaminen asiakkaiden kanssa on antoisaa. Inspiraatiota haen matkoiltani ja eri kursseilta sekä näytöksistä.